Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'nocrank'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Ford Transit Connect: Community
    • Welcome!
    • Site Feedback and Help
  • Ford Transit Connect Social
    • Articles, News & Reviews
    • Buying, Leasing, Ordering & Owner Impressions
    • Lounge Transit Connect
    • Super News Ticker
  • Ford Transit Connect: Modifications & Technical Forum
    • Accessories and Modifications
    • Transit Connect Member Custom Builds
    • Alarms, Keyless Entry, Key Fobs & Remote Start
    • Appearance
    • Audio, Navigation and SYNC
    • Climate Control
    • Backup Sensor
    • Brakes, Chassis & Suspension
    • Cargo, Hauling, Towing & Upfit Packages
    • Engine & Transmission
    • Exterior Parts & Panels
    • Glass, Lenses, Lights, Mirrors, Window Tint & Wipers
    • Interior
    • Recalls & Technical Service Bulletins (TSBs)
    • Shelving & Organization
    • Wheels & Tires
    • Work Solutions
  • Ford Transit Connect: Engine & Powertrain
  • Ford Transit Connect Model Year Specific
    • Ford Transit Connect Year Specific
  • Ford Transit Connect: Classifieds
    • Transit Connect Parts For Sale
    • Transit Connects For Sale
  • Ford Transit Connect: Test Forum
    • Test Forum

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


My. T.C.'s Year


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype

Found 1 result

  1. Thor88

    Doesnt even crank

    Hello Have a transit connect 1.8 in just now that wont start. Came in initially after engine swap, did start but then cut out. They tried towing it in case it was air locked, still wouldn’t start but would crank. Then it stopped cranking at all. Nothing happens when the key is turned. Immo light is off after ignition is turned on. Powers and earths to pcm good. Starter relay isnt reciving ground from pcm. Wire integrity from pcm to relay is good. Pcm isn’t commanding a start. Pcm sent to specialist and was said to be good. All fuses checked and are in order. No codes present. Anyone here have any ideas. Any advice greatly appreciated
×