Jump to content

Welcome to the Ford Transit Connect Forum

Welcome to the Ford Transit Connect Forum - the largest Ford Transit forum discussion board.  Like most online communities, you must register to post and take advantage of other features that this community has to offer, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Ford Transit Connect Forum by signing in or creating an account.
• Receive special product discounts
• Invitations to events
• Start new topics and reply to others
• Subscribe to topics and forums to get email updates
• Get your own profile page and make new friends
• Send personal messages to other members
• Create an album and post photos. . .More!

Click here to create an account now.

 

transit connect guest message logo.png


   
  •  
    Custom Search





Sign in to follow this  
MLB

Changed dash surround, any way to set time?

Recommended Posts

MLB    3

 Double DIN installed and got it back with time and date correct but after the battery died I lost the setup and the double din install loses the buttons to set the time/date.  There are no steering wheel controls.  Any other way to access the settings or should I find a nice picture to mount there as I planned? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
   

You're not very clear, but I'm guessing what you're describing is the same thing I have

 

I installed a double DIN Pioneer Nav receiver and kept the small OEM upper screen for the back-up camera.  It also shows the time, date and outside temperature.  If you disconnect the battery, the time and date reset and you're stuck looking at the wrong numbers

 

Right?

 

What I do is . . . . I carry the original radio panel with the buttons in the glovebox.  I pull the double DIN faceplate off and plug the OEM panel back in and then I can reset the time and date.  Unplug it, put the double DIN faceplate back in place and everything's good . . . . until the next time I disconnect the battery   :clapping:

 

Don

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yep, Same here except I don't bother with the time reset and I don't have the factory backup camera. I just have the camera I installed and it displays on the new nav unit. The old screen just displays temp and I cover the other stuff with black tape. Was thinking about a nice pic though.:camera:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×